"EUROFLEX" iz Sremskih Karlovaca osnovan je prvog septembra 2002. godine. 
Bavimo se proizvodnjom i štampom ambalaže i reklamnih kesa, folija za automatske pakerice od polipropilena, dupleksa, multipaka, zatim proizvodnjom kesa sa samolepljivom trakom i flekso štampom u punom koloru.

Na samom početku rada nismo bili ni svesni koliko je borba za zadovoljnog kupca teška i veoma odgovorna. Nismo znali koliko je kupac probirljiv, zahtevan, a konkurencija jaka. Jedino što smo znali je da svoje znanje moramo maksimalno iskoristiti i neprestano ga uvećavati.

Od prvog avgusta 2016. godine, EUROFLEX je preuzeo proizvodnju "Miltrejd“ iz Novog Sada koje je osnovano 1990. godine. Vođeno je poslovnim idejama da pored prerade i konfekcioniranja papira osnovna delatnost preduzeća vremenom postane proizvodnja ekološke ambalaže. Preuzimanjem preduzeća, EUROFLEX je unapredio procese rada i možemo reći da smo uspeli da održimo, ali i da povećamo proizvodnju.

U poslovanju težimo da proizvodi moraju biti kvalitetni, a mi bar malo brži od konkurencije. Nastojimo da kroz kvalitetan proizvod i uslugu napredujemo i da preporuka zadovoljnog kupca bude naša najjača reklama. Poštovanje naših partnera i korektan partnerski odnos jedini su put kojim želimo da idemo. Ukoliko se odlučite da sarađujete sa "EUROFLEX" -om, dočekaće Vas operativan tim stručnjaka sa bogatim iskustvom u ovom segmentu proizvodnje.