Kao jedno od uspešnijih preduzeća u Sremskim Karlovcima, „EUROFLEX“ je posvećen odgovornom poslovanju u svim sferama svog delovanja, od saradnje sa klijentima, preko dobavljača, pa sve do podrške razvoju lokalne zajednice u kojoj posluje. Stoga je „EUROFLEX“ i prepoznat kao značajni privredni subjekt i organizacija koja se društveno i odgovorno ponaša prema zaposlenima, poslovnim partnerima i društvenoj zajednici.

„EUROFLEX“ u svojoj strategiji delovanja ima za cilj da unapredi život lokalne zajednice, da svojim primerom podstakne i ostale privredne subjekte da se uključe kako bi zajednički stvorili ambijent za bolji život.

„EUROFLEX“ aktivno učestvuje u promociji društveno važnih projekata, povezuje privredu i društvo, podstiče solidarnost i zajedništvo i stvara partnerske odnose kako bi omogućio bolju budućnost društvu i lokalnoj zajednici.

Aktivnosti „EUROFLEX“-a usmerene su ka pomoći ugroženim kategorijama stanovništva, podršci profesionalnom i dečijem sportu, promociji zdravog načina života, kulturnim aktivnostima i institucijama i učvršćivanju partnerskih odnosa sa lokalnom zajednicom u kojoj poslujemo.