Flekso štampa image
Flekso štampa je direktna štampa kod koje se otisak vrši direktno sa štamparske forme na materijal. Najčešće se štampaju neupojne podloge, ali i papir. Štampa je sa rolne na rolnu. U ovoj tehnici se rade veliki tiraži, npr kese za grisine, ambalaža svih vrsta, nalepnice za ambalažu, creva za kobasice, PVC i natron kese.

Polimerne štamparske ploče omogućavaju štampanje visokokvalitetnih slika, do nivoa fotografije. Karakteristika boja koje koristimo je da su izdržljive. To znači da se dobija odlična pokrivenost bojom, a atraktivna reklamna poruka će trajati dugo vremena. Svaka napravljena kopija je tačna replika prethodne, a prva reprodukcija Vaše reklamne poruke je ista kao i poslednja.

Materijal u rolni se kasnije može konfekcionirati na pakericama iz rolne (sklapanjem u rukav i termo-varenjem po šavovima, npr.), mogu se kaširati u složene laminatne (višeslojne) materijalijale. Izrada ovakve ambalaže je izrazito velike brzine.

"EUROFLEX" je specijalizovana proizvodnja koja može kvalitetno odgovoriti Vašim zahtevima za štampom i proizvodnjom ambalaže. Stručni tim sa višedecenijskim iskustvom svojim savetima pomoći će Vam da kroz proces nabavke prođete sa minimalnim gubljenjem vremena i sredstava,