Društvena odgovornost

Kao jedno od uspešnijih preduzeća u Sremskim Karlovcima, Euroflex je posvećen odgovornom poslovanju u svim sferama svog delovanje, od saradnje sa klijentima, preko dobavljača, pa sve do podrške razvoju lokalne zajedne u kojoj posluje.

Stoga je Euroflex i prepoznat  kao značajni privredni subjekt i organizacija koja se društveno odgovorno ponaša prema svojim zaposlenima, poslovnim partnerima i društvenoj zajednici.

Naš cilj je da našim delovanjem unapredimo život lokalne zajednice, da svojim primerom podstaknemo i ostale privredne subjekte da se uključe kako bismo zajednički stvorili ambijent za bolji život.

Euroflex aktivno učestvuje u promociji društveno važnih projekata, povezuje privredu i društvo, podstiče solidarnost i zajedništvo i stvara partnerske odnose kako bi omogućio bolju budućnost društvu i zajednici.

Naše aktivnosti usmerene su ka pomoći ugroženim kategorijama stanovništva, podršci profesionalnom i dečijem sportu, promociji zdravog načina života, kulturnim aktivnostima i institucijama i učvršćivanju partnerskih odnosa sa lokalnom zajednicom u kojoj poslujemo.