O nama

EUROFLEX iz Sremskih Karlovaca osnovan je 01.09.2002. godine. Na samom početku rada nismo bili ni svesni koliko je borba za zadovoljnog kupca teška i veoma odgovorna. Nismo ni znali koliko je kupac probirljiv, zahtevan a konkurencija jaka.

Jedino što smo znali je da svoje znanje moramo maksimalno iskoristiti i neprestano ga uvećavati, znali smo da naši proizvodi moraju biti kvalitetni a mi bar malo brži od konkurencije. Pravo na grešku nikada nismo imali jer se loš glas daleko čuje a mi težimo da dobrim glasom postepeno napredujemo i da preporuka zadovoljnog kupca bude naša najjača reklama. Poštovanje naših partnera i korektan partnerski odnos jedini su put kojim želimo da idemo.

Osnovna delatnost uključuje štampanje, proizvodnju kesa od jednoslojnih, dvoslojnih, troslojnih ili višeslojnih materijal, papira obloženog polietilenom, štampanog papira u rolni, jednoslojnih, dvoslojnih i troslojnih folija u rolni po dimenzijama koja je potrebna kupcu. Proizvodi se ambalaža za praškaste i zrnaste proizvode, kafu, testenine, smrznuta testa, kese za hemijsku industriju i reklamne kese.

Prvog avgusta 2016. godine, EUROFLEX je preuzeo proizvodnju firme MILTRADE iz Novog Sada. Preduzeće D.O.O. "Miltrade" osnovano je 1990 godine. Vodjeno je poslovnim idejama da pored prerade i konfekcioniranja papira osnovna delatnost preduzeća vremenom postane proizvodnja ekološke ambalaže.

Ova ambalaža namenjena je pre svega za proizvode u pekarskoj, mlinskoj, farmaceutskoj, mesnoj, prehrambenoj industriji, trgovinama i ugostiteljstvu. Svih ovih godina postignut je cilj da se potrošačima ponudi ispunjenje svih njihovih zahteva na jednom mestu.

Objedinjavanjem dve delatnosti omogućili smo našim klijentima širi izbor ambalaže za finalni proizvod. Sada obezbedjujemo i kvalitetnu eko ambalažu. Higijenske uslove u proizvodnim pogonima kupaca podržavamo ponudom toaletnog programa, a konačno poručen i izrađen proizvod isporučujemo u najkraćem mogućem roku.

Osim toga uspeli smo da sačuvamo radna mesta i proširimo našu porodicu za još pet radnika. Time EUROFLEX dokazuje svoju posvećenost i odgovornost ka zaposlenima.

Zadovoljstvo mnogih naših kupaca hrabri nas na putu ka našem cilju. Pozivamo i Vas da nam se pridružite, a mi Vas na tom putu nećemo izneveriti!